FISIOTERÀPIA

A Actium Clinic basem el tractament de fisioteràpia en diferents fases, fent un abordatge de totes les etapes que es consideren dins d’una lesió, i així poder fer un abordatge i seguiment integral del nostre pacient fins a la seva reincorporació a la vida diària o a la practica esportiva habitual.

ECOGRAFIA

L’ecografía és una tècnica d’exploració dels òrgans interns del cos que consisteix en registrar l’eco de les ones electromagnètiques o acústiques enviades fins a l’objectiu que s’examina.
A ActiumClinic l’utilitzem en l’àmbit musculoesquelètic per realitzar un diagnòstic més acurat de la patologia, controlar l’evolució i per realitzar tractaments invasius ecoguiats com la punció seca.

OSTEOPATIA

Actium Clinic englobem l’osteopatia dintre del marc de la fisioteràpia, aplicant-la des de la vessant de l’evidència científica més actual. L’osteopatia ens permet tenir una visió més global del pacient i per tant, augmentar l’eficiència dels tractaments.

PRESSOTERÀPIA

El mètode de la pressoteràpia consisteix en la compressió i descompressió a través d’unes cambres d’aire dispostes per a estimular la circulació sanguínia.

En l’àmbit esportiu s’utilitza per realitzar descàrregues musculars disminuït la rigidesa muscular i facilitant la coordinació inter e intramuscular i millorant el rendiment muscular. També s’utilitza per drenatge limfàtic.

READAPTACIÓ I ENTRENAMENT

La readaptació té en compte tant l’entrenament i el treball físic de la zona afectada com la prevenció per evitar recaigudes.

A ActiumClinic individualitzem cada cas clínic, establint objectius conjuntament i realitzant la progressió adequada.
Utilitzem sistemes d’última generació com la màquina isoinercial. Aquest sistema basat en l’evidència, ens permet disminuir els riscs lesionals en un alt percentatge.

OPEN GYM

Un espai dedicat a l’entrenament, rendiment i salut.

  • Entrenaments personals amb professionals qualificats.
  • Reserva hora quan vulguis amb l’app inbox.
  • Rutines personalitzades basades en els teus objectius.
  • Descomptes de fins al 30% en fisioteràpia, pressoteràpia i nutrició. 

Reserva la teva sessió de prova GRATIS.